MIN BIOGRAFI

Jeg er en fotograf og filmskaper med spesiell interesse for en god historie med formidling i bildefremvisning. Jeg vokste opp i Trondheim der jeg tidlig fikk begynne å utvikle personlig interesse for fotografiet og små detaljer. Jeg fikk mitt første DSLR-kamera og en MAC i 2006 der jeg kunne begynne å bearbeide bildene mine.  Jeg har brukt flere år på å utvikle en personlig måte å jobbe på, og en signatur som skal gi et preg i arbeidet mitt. Det begynte med naturfotografi og enkel bildemanipulasjon som etter kort tid tok vending til fordel for portrettfotografi. formidling av følelser og det å fremheve personlighet i et bilde er noe jeg har særlig interesse for. Et bilde skal ikke bare være en plassering av et objekt, men det skal gjenfortelle en historie og forevige.

Etter 10 år med fotografi, begynte interessen og vende seg mer mot film. Film innehar det samme prinsippet som stillbilder, men utfordringene ved å formidle levende bilder byr på mye mer. I dag er jeg en fotograf, filmskaper og jobber samtidig med å utvikle mitt eget lyddesign som skal forsterke arbeidet mitt.

Utfordringer er noe jeg liker, og en stor utfordring i filmbransjen er å jobbe på minimale budsjett. Ved å jobbe mye på små prosjekter som kun lønner til brød, må man være løsningsorientert og kreativ. Jeg har derfor måttet jobbe mye med lite kunstig lys, og har lært meg og fremheve kunsten med naturlig lys. Av den grunn, ble navnet ART OF LIGHT født for å presentere meg som artist i verden av fotografiske bilder.

Jeg bor for tiden i Trondheim, og er hele tiden på jakt etter nye jobber som passer min historie og kompetanse.